REISIMPRESSIES & PORTRETTEN (OOK IN OPDRACHT)

Ik zwerf graag rond, waarbij ik de mooiste plekjes en de meest bijzondere mensen die mijn pad kruisen, vastleg in aquarel en pen. Ik houd van de directheid van deze materialen. Je kunt niet corrigeren, ik moet trefzeker de essentie neerzetten. Werken op het scherpst van de snede. Mijn stijl wordt ook wel omschreven als ‘ de kunst van het weglaten’ .

Ik schilder ook graag in opdracht. Ik portretteer voor jou de plek of persoon die zoveel voor jou betekent, als blijvende artistieke herinnering. Live, vanaf door mij gemaakte foto’s of in bijzondere gevallen vanaf een door jou aangeleverde foto.

GALLERY

PRIJZEN

Van €695, zwart/wit (klein) tot €1550, kleur (groot), inclusief lijst. Voor vragen of voor een vrijblijvend atelierbezoek: vul het contactformulier in of bel 033 4759934 of mail petra@petratool.nl

REACTIES OPDRACHTGEVERS

"Geen woorden voor, ontroerend mooi." K.H. (over portret van zijn vader)

"Petra, Uiterst goed getroffen! Niets meer aan doen!" H.L. (over portret van directielid)

"Het schilderij dat Petra van mijn nu dementerende vader maakte, toen hij nog gezond was, wint aan betekenis. Toen het net klaar was, waren we er blij mee omdat ze de toenmalige realiteit zo treffend vastgelegd had. Nu wordt het steeds waardevoller omdat het een beeldende en blijvende herinnering is aan mijn dierbare vader in betere tijden." M..F.