Via onderstaand formulier kun je je interesse aangeven voor een bepaalde workshop. Ik bericht je dan over de data. Je kunt mij ook bellen op 033 4759934 voor meer info of vragen over de workshops.

Ja,
Name *
Name

DSCF1115.JPG

AQUARELWORKSHOPS IN DEN HAAG
Korte aquarelworkshops waarin je vlotte expressieve aquarellen leert maken. Ook geschikt voor beginners. Kosten €55 exclusief eventuele lunch. Zaterdagen 12.00-14.30 uur. 

 

 

 

 


IMG_5130-2.JPG

PORTRETTEKENEN NAAR LIVE MODEL (ook beginners) in Hoevelaken/Amersfoort
Je leert hoe je vlot de karakteristieken van een model vastlegt. Met elke keer een inspirerend model: een bijzondere verschijning of iemand met een bijzonder verhaal. We beginnen elke workshop met basistechnieken en tekenoefeningen. Kosten €45 per keer, inclusief materialen en modelgeld, 3 uur les, zaterdagen van 10- 13.00 uur.

 

 

 

 


inspiration-37.jpg

ZELFCOACHING VOOR FANATIEKE SCHILDERS
Wil je een expositie of presentatie bij elkaar schilderen? Of spookt er een project door je hoofd, maar lukt het je niet het ten uitvoer te brengen? Twijfel je over je stijl? Heb je regelmatig gebrek aan inspiratie, kan je niet vinden wat jou werkelijk raakt? Of weet je dat wel maar lukt het je niet om dit om te zetten in je eigen schilderijen? Of word je gehinderd door uitstelgedrag of moeite om keuzes te maken? We brainstormen we over een uitdagend maar haalbaar, boeiend schilderproject, en maken we daar een begin aan. Na deze serie kan je jezelf geïnspireerd en gemotiveerd houden en kan je zelfstandig aan je projecten werken. Kosten €95 voor 1 live coachingsessie en 2x emailcoaching om je voortgang in kaart te brengen en bij te sturen waar je mis dreigt te gaan. Mocht je naderhand nog behoefte hebben aan meer live coachingsessies, dan kan dat in overleg (€50 per keer).


IMG_4894-new.JPG

WORKSHOPS VOOR GROEPEN, SCHOLEN EN BEDRIJVEN
Voor groepen, scholen en bedrijven ben ik ook in te huren voor speciale aquarel/tekenworkshops met een origineel thema.

Bijvoorbeeld:

- "Wijnstreken in aquarel", 
een workshop waarin we verschillende wijnstreken verkennen met penseel, vergezeld met een goed glas wijn en de verhalen van een wijnimporteur/wijnkenner/verteller.

-"Hé da's een goed idee! "
Je leert hoe kunstenaars en uitvinders aan hun ideeën komen. We gaan ook zelf al tekenend ons creatieve brein wakker schudden. Je leert ongeremd en kritiekloos te brainstormen, solo en in een groep. En wat kún je dan, met al die gekke en leuke ideeën van jezelf en van anderen? Ik daag je in deze workshop uit om creatiever en authentieker te durven denken en te durven vertrouwen op je eigen creativiteit en inspiratie. Je bent creatiever dan je denkt!

- "Improviseren in aquarel"
Bij deze workshop staat het toeval - en het daarop inspelen - centraal. Aquarel heb je nooit helemaal onder controle. Na een grondige voorstudie van je onderwerp leer je om vooral  het vloeien van de verf en het water haar magie te laten doen. Je gaat op deze speelse en expressieve manier  een paar vlotte en rake aquarellen maken van een onderwerp naar keuze.