AQUARELWORKSHOPS IN DEN HAAG
januari, maart & april 2018, data en/of aanmelden via 033 4759934 of petra@petratool.nl

Korte aquarelworkshops waarin u vlotte expressieve aquarellen leert maken. Ook voor beginners, kosten €55 exclusief eventuele hamburgerlunch. Zaterdagen 12.00-14.30 uur. 

IMG_5122.JPG

PORTRETTEKENEN NAAR LIVE MODEL (ook beginners)
Je hoeft geen super realistisch portret te maken. Belangrijker is dat  je leert hoe je vlot de karakteristieken van een model vastlegt. Met elke keer een inspirerend model: een bijzondere verschijning of iemand met een bijzonder verhaal. We beginnen elke workshop met basistechnieken en tekenoefeningen. Kosten €35 per keer, inclusief modelgeld. Eerstkomende workshop is zaterdag 18 november van 10-13.00 uur, met model in kleurrijke Senegalese kleding. Meld hier aan. 

 

 

IMG_51302.JPG

 

 

WORKSHOP ZELFCOACHING
Wil je een expositie of presentatie bij elkaar schilderen? Of spookt er een project door je hoofd, maar lukt het je niet het ten uitvoer te brengen? Twijfel je over je stijl? Heb je regelmatig gebrek aan inspiratie, kan je niet vinden wat jou werkelijk raakt? Of weet je dat wel maar lukt het je niet om dit om te zetten in je eigen schilderijen? Of word je gehinderd door uitstelgedrag of moeite om keuzes te maken? We brainstormen we over een uitdagend maar haalbaar, boeiend schilderproject, en maken we daar een begin aan. Na deze serie kan je jezelf geinspireerd en gemotiveerd houden en kan je zelfstandig aan je projecten werken.  Kosten €50 per sessie.


IMG_0088-2.JPG

Voor groepen, scholen en bedrijven ben ik ook in te huren voor speciale aquarelworkshops met een origineel thema (Bijvoorbeeld "Wijnstreken in aquarel", een workshop waarin we verschillende wijnstreken verkennen met penseel, vergezeld door een goed glas wijn en de verhalen van een wijnimporteur/wijnkenner/verteller. Ook geef ik workshops creatief denken. Meer info zie hier of Informeer voor de mogelijkheden via 033 4759934 of petra@petratool.nl.

 


Locatie/aanmelden
De sessies vinden plaats in mijn atelier aan de Van Dedemlaan 6 Hoevelaken. Gratis parkeren.
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.