SPECIAL WORKSHOPS VOOR GROEPEN
Zoek je een leuke workshop voor met een groep vrienden/vriendinnen of op het werk? Of vind je het belangrijk dat op de school van je (klein)kind meer gedaan wordt aan creatief denken en tekenen? Of zoek je een leerzaam en creatief kinderfeestje? Neem vrijblijvend contact met mij op.  Voorbeelden van workshops:

- "Wijnstreken in aquarel" (groepen)
Een workshop waarin we verschillende wijnstreken verkennen met penseel, vergezeld met een goed glas wijn en de verhalen van een wijnimporteur/wijnkenner/verteller. Kosten €450 per groep,  ca. 3 uur.

- "Creatief schilderen" (kinderfeestje)
Een workshop waarbij kinderen de keuze hebben uit een tiental onderwerpen om te schilderen. Hoe schilder je een zwaan? Een spin? Een prinses? Stap-voor-stap begeleid ik de kinderen hierin. Ik stimuleer ze om niet alleen het onderwerp te schilderen, maar ook iets toe te voegen van henzelf, zodat zelfs als 10 kinderen een zwaan kiezen, elk schilderij uniek en origineel zal zijn. Ik heb daarvoor een geheel eigen "recept". Kosten €195 per groep (in regio),  ca. 1,5 uur.

-"Hé da's een goed idee! "  (scholen en bedrijven)
Je leert alles over inspiratie en passie. Hoe komen kunstenaars en uitvinders aan hun ideeën? Hoe kan je zelf origineler denken en durven vertrouwen op je eigen inspiratie? We gaan al tekenend ons creatieve brein wakker schudden. Je leert ongeremd en kritiekloos te brainstormen, solo en in een groep. En wat kún je dan, met al die gekke en leuke ideeën van jezelf en van anderen? Voor bedrijven wordt deze workshop op maat gemaakt, met onderwerpen die te maken hebben met het bedrijf.  Kosten scholen in regio €180, ca. 1,5 uur, kosten voor workshop op maat voor bedrijven op aanvraag. 

Via onderstaand formulier kun je je interesse aangeven voor een bepaalde workshop. Je kunt mij ook bellen op 033 4759934 voor meer info of vragen over de workshops.

Ja,
Name *
Name