Er is veel in overleg mogelijk. Alle workshops zijn laagdrempelig en speels van opzet, en dagen de kunstenaar in jou uit.

Voorbeelden van workshops:

- MOOI MENS!
Workshop waarin we focussen op wat jou uniek en boeiend maakt in deze wereld van miljarden gezichten. Je leert jouw essentie op eenvoudige wijze vast te leggen in een uniek zelfportret. Wat maakt jou jou? Een workshop die wellicht de wijze verandert waarop je naar jezelf, maar ook naar anderen kijkt. Van een vaak te kritische, naar een zachtere blik. 

"HÉ, DAT IS EEN GOED IDEE!" 
.We laten ons - solo en in een team - inspireren door onderwerpen uit het bedrijf, en leren daarbij onze creativiteit de vrije loop te laten. Je leert ongecensureerd te brainstormen. Maar wat kún je, met al die nieuwe en verrassende ideeën van jezelf en van een ander? In deze workshop leren de deelnemers de onbegrensdheid van hun creativiteit kennen.

Info en aanmelden
Kosten op aanvraag, afhankelijk van grootte van de groep en de duur van de workshop. Reken op ca. €160,- (workshop van ca. 1,5 uur, scholen omgeving Amersfoort) tot €650,- (bedrijven, halve dag, inclusief gebruik van schildermaterialen).