IMG_5130-2.JPG

PORTRETTEKENEN NAAR LIVE MODEL (ook beginners) in Hoevelaken/Amersfoort
Dinsdagavond 6 maart is er weer een portrettekenworkshop in mijn atelier in Hoevelaken!

Wie haakt er nog aan, kosten €35?(Mannelijk) model komt uit Curacao, geweldig gezicht om te tekenen! Ik loods je er stap-voor-stap doorheen, geen ervaring vereist.

Je leert hoe je vlot de karakteristieken van een model vastlegt. We beginnen elke workshop met basistechnieken en tekenoefeningen.

Ik zoek altijd inspirerende modellen, meestal een bijzondere verschijning of iemand met een bijzonder verhaal. 

Kosten €35-55 per keer (afhankelijk van model en lengte workshop), inclusief materialen en modelgeld. Data op aanvraag.

 

 

Via onderstaand formulier kun je je interesse aangeven voor een bepaalde workshop. Ik bericht je dan over de data. Je kunt mij ook bellen op 033 4759934 voor meer info of vragen over de workshops.

Ja,
Name *
Name

PORTRETTEKENEN NAAR LIVE MODEL (ook beginners) in Hoevelaken/Amersfoort
Je leert hoe je vlot de karakteristieken van een model vastlegt. Met elke keer een inspirerend model: een bijzondere verschijning of iemand met een bijzonder verhaal. We beginnen elke workshop met basistechnieken en tekenoefeningen. Kosten €35-55 per keer (afhankelijk van model en lengte workshop), inclusief materialen en modelgeld. Data op aanvraag.

 

 

 

 


download.jpg

INSPIRATIECOACHING
Weet je niet wat je eigen stijl is, omdat je je al door zoveel stijlen hebt laten beïnvloeden? Of mis je de eenheid of visie in je werk? Weet je niet (meer) wat jou nou echt raakt of inspireert, of hoe je dat vertaalt naar schilderijen? Of ben je onzeker over je eigen talenten? Begin je enthousiast aan een project,  maar daalt je enthousiasme en passie al snel? Loop je regelmatig vast in uitstelgedrag? Samen vinden we de antwoorden op deze vragen. Ik help je 1-op-1 met het realiseren van een inspirerende, unieke, samenhangende serie werk in jouw eigen authentieke stijl, en met het eventueel daarmee naar buiten treden.  Lees hier meer.


IMG_4894-new.JPG

SPECIAL WORKSHOPS VOOR GROEPEN, SCHOLEN EN BEDRIJVEN
Voor groepen, scholen en bedrijven ben ik ook in te huren voor speciale aquarel/tekenworkshops met een origineel thema.

Bijvoorbeeld:

- "Wijnstreken in aquarel", 
een workshop waarin we verschillende wijnstreken verkennen met penseel, vergezeld met een goed glas wijn en de verhalen van een wijnimporteur/wijnkenner/verteller.

-"Hé da's een goed idee! "
Je leert hoe kunstenaars en uitvinders aan hun ideeën komen. We gaan ook zelf al tekenend ons creatieve brein wakker schudden. Je leert ongeremd en kritiekloos te brainstormen, solo en in een groep. En wat kún je dan, met al die gekke en leuke ideeën van jezelf en van anderen? Ik daag je in deze workshop uit om creatiever en authentieker te durven denken en te durven vertrouwen op je eigen creativiteit en inspiratie. Je bent creatiever dan je denkt!

- "Improviseren in aquarel"
Bij deze workshop staat het toeval - en het daarop inspelen - centraal. Aquarel heb je nooit helemaal onder controle. Na een grondige voorstudie van je onderwerp leer je om vooral  het vloeien van de verf en het water haar magie te laten doen. Je gaat op deze speelse en expressieve manier  een paar vlotte en rake aquarellen maken van een onderwerp naar keuze.