MIJN VRIJE WERK
Mijn muzen zijn stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde artistieke zielen die hun eigen weg gaan. Ik besteed veel tijd aan het bestuderen en interviewen van mijn modellen, om hun innerlijke drijfveren te leren kennen. Veel van die interviews zijn verschenen in vakmagazines zoals "Atelier" en "Voicecouncil Magazine" (bladen voor kunstenaars en zangers).

Vooral improvisatie boeit mij, vandaar mijn fascinatie voor de jazz. Zonder vaste scripts verwelkomen zij het onverwachte. Geen ruimte voor twijfel of correctie. Creëren op het scherpst van de snede. Net zoals ik, als ik schilder.

Geen medium is zo direct en verrassend als aquarel. Een nooit helemaal controleerbaar spel tussen water en verf. Fouten zijn niet te herstellen, je werkt in opperste concentratie. Je laat het vloeien van de kleuren haar magie doen.

Ik schilder de essentie, de rest laat ik onbeschilderd. De kunst van het weglaten. Een balans tussen tegengestelden, tussen geschilderd en ongeschilderd. Zoals yin en yang. Zorgvuldig gecomponeerd en voorbereid, maar vlot en expressief neergezet. Van donkere, heldere dekkende kleuren tot zachte transparante lagen. In deze stijl schilder ik ook stadsgezichten.

PORTRET IN OPDRACHT
Wil je een portret van jouw (klein)kind, ouder of geliefde? Ik vang voor jou op artistieke wijze de essentie, wat iemand uniek maakt. Relaxed geposeerd of in actie bezig met wat hij of zij het liefste doet. Geen uitputtende poseersessies maar een relaxte ontmoeting van 1 à 2 uur (gesprek, korte schets- en/of fotosessie) is genoeg voor mij om geïnspireerd aan de slag te gaan in mijn atelier.

Prijs is mede afhankelijk van kleur of zwart/wit, van werkwijze (of je naar mij toe komt, ik naar locatie toe moet etc.) en formaat. Prijzen circa €1200,- (in kleur, 60x80 cm).

MEER INFO/ATELIERBEZOEK
Voor vragen of voor het maken van een afspraak voor atelierbezoek kan je contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.


EEN GREEP UIT MIJN WERK (klik op een werk om het te vergroten,  gebruik pijltjes om naar volgende werk te navigeren, en kruis om gallery te sluiten)