Ik schilder de creatieve mens, bezig met wat hij het liefste doet, creërend, vol bezieling, passie en concentratie. Mijn stijl laat zich het best omschrijven als "de kunst van het weglaten".  Ik leg de essentie vast, in expressieve kleuren. Ik werk in aquarel: de helderheid van de kleuren en het spel tussen water en pigment, waarbij toeval een rol speelt, boeien mij.

WERK IN OPDRACHT
Wilt u een portret van uw (klein)kind, ouder of geliefde, terwijl hij of zij doet wat hij het liefste doet? Spelend, wegdromend, muziekmakend, golfend, bloemschikkend, dansend, toneelspelend...? Ik vang voor u op artistieke wijze het plezier, de concentratie, de verwondering of de bezieling van het moment. 

PRIJZEN
Richtprijzen: €550 (aquarel zwart-wit, zonder lijst, 60x80 cm), €850 (aquarel in kleur, ingelijst,  60x80 cm) tot €1500,- (aquarel in kleur, ingelijst, 80x120 cm). Prijs mede afhankelijk van werkwijze (of model naar mij toe komt, ik naar locatie toemoet etc.). In bijzondere gevallen (als het niet anders kan) kan ik naar door uzelf ingebrachte foto's werken, bijvoorbeeld bij een portret van een naaste die overleden is.

VRAGEN
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.
U bent op afspraak van harte welkom in mijn atelier, Van Dedemlaan 6 in Hoevelaken.


EEN GREEP UIT MIJN WERK (klik op een werk om het te vergroten,  gebruik pijltjes om naar volgende werk te navigeren, en kruis om gallery te sluiten)

MUZIEK

DANS  

STADSGEZICHT  

LIJSTEN

Werken worden ingelijst in teakhouten lijst met dubbel passepartout. Andere lijsten zijn in overleg mogelijk.