PORTRET & STADSGEZICHT IN OPDRACHT

Ik schilder graag in opdracht. Ik portretteer voor jou de plek of persoon die zoveel voor jou betekent, als blijvende artistieke herinnering.

Voor een portret hoef je niet urenlang te poseren. Een relaxte ontmoeting van 1 á 2 uur in jouw eigen omgeving (gesprek, korte schets- en/of fotosessie) is genoeg voor mij om geïnspireerd aan de slag te gaan in mijn atelier. In bijzondere gevallen kan ik vanaf door jou aangeleverde foto’s werken.

Prijzen; van €695, zwart/wit (klein) tot €1550, kleur (groot), inclusief lijst. Voor vragen of voor een vrijblijvend atelierbezoek: vul het contactformulier in of bel 033 4759934 of mail petra@petratool.nl

REACTIES OPDRACHTGEVERS
"Geen woorden voor, ontroerend mooi." K.H. (over portret van zijn vader)

"Petra, Uiterst goed getroffen! Niets meer aan doen!" H.L. (over portret van directielid)

"Het schilderij dat Petra van mijn nu dementerende vader maakte, toen hij nog gezond was, wint aan betekenis. Toen het net klaar was, waren we er blij mee omdat ze de toenmalige realiteit zo treffend vastgelegd had. Nu wordt het steeds waardevoller omdat het een beeldende en blijvende herinnering is aan mijn dierbare vader in betere tijden." M..F.

Meer informatie over mijn stijl vind je hier.

GALLERY
(klik op een werk om het te vergroten,  gebruik pijltjes om naar volgende werk te navigeren, en kruis om gallery te sluiten)