PORTRET & STADSGEZICHT IN AQUAREL (OOK IN OPDRACHT)

Zou je graag in mijn stijl een portret van een geliefde aan de muur willen? Of ben je nieuwsgierig of ik jouw favoriete stads- of dorpsgezicht al eens heb geschilderd, of voor jou kan schilderen? Ik werk regelmatig in opdracht!

Voor een portret hoef je niet urenlang te poseren. Een relaxte ontmoeting van 1 á 2 uur in jouw eigen omgeving (gesprek, korte schets- en/of fotosessie) is genoeg voor mij om geïnspireerd aan de slag te gaan in mijn atelier.

Meer informatie over mijn stijl vind je hier.

Voorbeelden:
(klik op een werk om het te vergroten,  gebruik pijltjes om naar volgende werk te navigeren, en kruis om gallery te sluiten)

PRIJSINDICATIE/MEER INFO

Van €695, zwart/wit (klein) tot €1550, kleur (groot), inclusief lijst. Voor vragen of voor een vrijblijvend atelierbezoek: vul het contactformulier in of bel 033 4759934 of mail petra@petratool.nl

REACTIES OPDRACHTGEVERS

"Geen woorden voor, ontroerend mooi." K.H. (over portret van zijn vader)

"Petra, Uiterst goed getroffen! Niets meer aan doen!" H.L. (opdracht . 

"Muziek was de passie in zijn leven. Met zijn viool trok hij ( als amateur) door het land om in diverse orkesten te spelen. Hij had veel muzikale vrienden. Hij was muziek. Tot de dementie hem belemmerde om het nog langer zelfstandig te kunnen spelen.Het schilderij dat Petra van hem maakte toen hij nog gezond was, wint aan betekenis. Toen het net klaar was, waren we er blij mee omdat ze de toenmalige realiteit zo treffend vastgelegd had. Nu wordt het steeds waardevoller omdat het een beeldende en blijvende herinnering is aan mijn dierbare vader in betere tijden."
M..F. (over portret van haar vader)