"De mens is voor mij op zijn mooist als hij geconcentreerd bezig is met dat wat hij zo graag doet, op zijn geheel eigen wijze. Ik schilder dat wat mijn model uniek maakt: typerende gebaren en gelaatstrekken, een intense blik... Veel van mijn modellen zijn danser of muzikant. 

Ik schilder de essentie, de rest laat ik onbeschilderd. De kunst van het weglaten. Een balans tussen geschilderd en ongeschilderd, als yin en yang. Zorgvuldig gecomponeerd en voorbereid, maar vlot en expressief neergezet. Die focus op het unieke en op de essentie vind je ook terug in mijn stadsgezichten."

PORTRET IN OPDRACHT
Wilt u een portret van uw (klein)kind, ouder of geliefde? Ik vang voor u op artistieke wijze de essentie, wat iemand uniek maakt. Relaxed geposeerd of in actie bezig met wat hij of zij het liefste doet. Geen uitputtende poseersessies maar een relaxte ontmoeting van 1 à 2 uur (gesprek, korte schets- en/of fotosessie) is genoeg voor mij om geïnspireerd aan de slag te gaan in mijn atelier.

Prijs is mede afhankelijk van kleur of zwart/wit, van werkwijze (of model naar mij toe komt, ik naar locatie toemoet etc.) en formaat. Prijzen circa €1200,- (in kleur, 60x80 cm).

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.


EEN GREEP UIT MIJN WERK (klik op een werk om het te vergroten,  gebruik pijltjes om naar volgende werk te navigeren, en kruis om gallery te sluiten)