Ben je een serieuze hobbyschilder of (semi) professional? Weet je niet wat je eigen stijl is, omdat je je al door zoveel stijlen hebt laten beïnvloeden? Of mis je de eenheid of visie in je werk? Weet je niet (meer) wat jou nou echt raakt of inspireert, of hoe je dat vertaalt naar schilderijen? Spoken er mogelijke projecten door je hoofd, maar weet je niet welke je moet kiezen? Of ben je onzeker over je eigen talenten? Begin je enthousiast aan een project,  maar daalt je enthousiasme en passie al snel? Loop je regelmatig vast in uitstelgedrag? Wil je weten aan welke kennis je echt nog moet werken, en welke cursussen voor jou eigenlijk overbodig zijn?

Samen vinden we de antwoorden op deze vragen. Ik help je 1-op-1 met het realiseren van een inspirerende, unieke, samenhangende serie werk in jouw eigen authentieke stijl, en met het eventueel daarmee naar buiten treden. 

Deze coaching is gebaseerd op mijn eigen coachingopleiding bij de beroemde Amerikaanse creatief talentcoach en psycholoog Eric Maisel. Hij weet als geen ander hoe je de kunstenaar in iemand tot bloei brengt. Sinds 2010 ben ik lid van de internationale Creativity Coaching Association, gericht op het coachen van creatief talent. Daarnaast leerde ik veel van de interviews met mijn muzen, stuk voor stuk artistieke persoonlijkheden die hun eigen weg vonden, ondanks en soms zelfs dankzij belemmeringen.

Kosten
Kosten €95 per module (bestaand uit 1 privé coachingworkshop van ruim 1 uur), en 2 x emailcoaching om je te helpen het geleerde toe te passen. Je kunt de module ook uitbreiden met een cursus (€90 per 6 lessen, om de week les in kleine groep van 4 cursisten) of een volgende module.

Data
Frequentie en data in overleg. De meeste mensen volgen 1 tot 4 van deze modules.

Locatie/aanmelden
De coaching vindt plaats in mijn atelier in Hoevelaken. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.

Reacties
"Als ik aan Petra denk, komen de woorden rustig, gebalanceerd, kundig en gepassioneerd in mij op. Ze heeft een ontspannen stijl van lesgeven en geeft veel vrijheid in de opdrachten. Ze weet de juiste aanwijzingen te geven en motiveert enorm. De lessen zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling en sinds ik les heb bij Petra, ben ik gegroeid in mijn creatief denken en ook is er duidelijk verbetering te zien in mijn werken". A.B.

"Ik denk met veel genoegen terug aan de Workshop die ik enkele jaren geleden bij U gevolgd heb. Er gaat véél inspiratie + energie van u uit naar andere personen, én dat werkt nog héél lang na." M.J.

"Petra ziet zelfs in summiere schetsjes wat je "eigenheid' is - vaak ben je je daar niet eens bewust van". M.B.

"Ze zoekt uit welk onderwerp je passie heeft en helpt je dat uit te diepen. Ik vind haar manier van lesgeven en haar enthousiasme heel stimulerend".