PRIVÉLES
Geschikt als je een gerichte vraag hebt over een bepaalde techniek, of als je een vraag hebt over je schilderstijl,. Bijvoorbeeld:

- ik wil beter portrettekenen, hoe doe ik dat?
- ik wil graag de kunst van het weglaten leren
- ik wil graag meer sfeer in mijn werk
- waar liggen mijn sterke kanten, en wat moet ik nog ontwikkelen?
- ik wil mijn aquareltechniek verbeteren

Kosten
Voor een privésessie van ruim een uur, plus  een oefening voor thuis en mailcontact om de thuisopdracht te bespreken, betaal je €90. 


PRIVÉCOACHING
Wil je je snel artistiek en optimaal ontwikkelen, dan is privécoaching misschien wat voor jou. Aan het eind van dit korte traject heb je een inspirerende, unieke, samenhangende serie werk in jouw eigen authentieke stijl, en kan je daarmee naar buiten treden, of dat nu in het klein is (bv een serie kaarten) of in het groot (expositie). Je leert zelfstandig te werken, eigen keuzes te maken  in stijl en onderwerp en jezelf gemotiveerd te houden.

In een 3-delig traject leer je 1.) je eigen stijl kennen, 2.) een inspirerend project te kiezen om aan te werken 3.) hoe je uitstelgedrag voorkomt, en blijvend geinspireerd, gemotiveerd en gepassioneerd wordt , 4.) hoe je naar buiten kan treden met je werk (van kaartenset tot expositie), 5. waar je sterkten en zwakten liggen, kiezen wat je nog wilt ontwikkelen

Deze coaching is gebaseerd op mijn eigen coachingopleiding bij de beroemde Amerikaanse creatief talentcoach en psycholoog Eric Maisel. Hij weet als geen ander hoe je de kunstenaar in iemand tot bloei brengt. Sinds 2010 ben ik lid van de internationale Creativity Coaching Association, gericht op het coachen van creatief talent. Daarnaast leerde ik veel van de interviews met mijn muzen, stuk voor stuk artistieke persoonlijkheden die hun eigen weg vonden, ondanks en soms zelfs dankzij belemmeringen.

Kosten
Kosten €95 per module (bestaand uit 1 privé coachingsessie van ruim 1 uur), en 1 x emailcoaching om je te ondersteunen het geleerde zelfstandig toe te passen en eventuele problemen meteen op te lossen. Meestal zijn 2 á 3 modules genoeg voor 1 project (afhankelijk van hoe uitdagend het project is).

Locatie/aanmelden
De coachingsessie vindt plaats in mijn atelier in Hoevelaken. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.


Reacties
"Als ik aan Petra denk, komen de woorden rustig, gebalanceerd, kundig en gepassioneerd in mij op. Ze heeft een ontspannen stijl van lesgeven en geeft veel vrijheid in de opdrachten. Ze weet de juiste aanwijzingen te geven en motiveert enorm. De lessen zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling en sinds ik les heb bij Petra, ben ik gegroeid in mijn creatief denken en ook is er duidelijk verbetering te zien in mijn werken". A.B.

"Ik denk met veel genoegen terug aan de Workshop die ik enkele jaren geleden bij U gevolgd heb. Er gaat véél inspiratie + energie van u uit naar andere personen, én dat werkt nog héél lang na." M.J.

"Petra ziet zelfs in summiere schetsjes wat je "eigenheid' is - vaak ben je je daar niet eens bewust van". M.B.

"Ze zoekt uit welk onderwerp je passie heeft en helpt je dat uit te diepen. Ik vind haar manier van lesgeven en haar enthousiasme heel stimulerend".