PRIVÉCOACHING
Wil je je snel ontwikkelen, dan is privécoaching misschien wat voor jou. Samen zetten we een kort traject uit, gebaseerd op wat jij wilt leren,  Ik stimuleer je om ook thuis aan de slag te gaan, we bepalen samen wat realistisch is qua tijdsinvestering en tempo. Doel is 1 of meerdere werken maken in je eigen stijl.

Deze coaching is ook erg geschikt voor gevorderden die een expositie bij elkaar willen schilderen, maar worstelen met inspiratie, zingeving, discipline, keuzes maken, afleidingen en uitstelgedrag, Ik volgde 2 jaar trainingen bij de bekende Amerikaanse creatief talentcoach en psycholoog Eric Maisel. Hij weet als geen ander hoe je de kunstenaar in iemand tot bloei brengt.

Kosten
Kosten €95 per module. een module bestaat uit
-  1 privé coachingsessie van ruim 1 uur (in mijn atelier in Hoevelaken of via Skype)
- een thuisopdracht
- 1 x emailcoaching om eventuele problemen meteen op te lossen.

Aanmelden
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.


Reacties
"Als ik aan Petra denk, komen de woorden rustig, gebalanceerd, kundig en gepassioneerd in mij op. Ze heeft een ontspannen stijl van lesgeven en geeft veel vrijheid in de opdrachten. Ze weet de juiste aanwijzingen te geven en motiveert enorm. ". A.B.

".Er gaat véél inspiratie + energie van u uit naar andere personen, én dat werkt nog héél lang na." M.J.

"Petra ziet zelfs in summiere schetsjes wat je "eigenheid' is - vaak ben je je daar niet eens bewust van". M.B.

"Ze zoekt uit welk onderwerp je passie heeft en helpt je dat uit te diepen. Ik vind haar manier van lesgeven en haar enthousiasme heel stimulerend".